2011-02-28
 11:14:49

Babysim

Igår anmälde vi oss till babysim i Älvdalen :) Det startar i april och det ska bli jätteroligt! Mina småbröder har båda gått på det och dom älskar vatten.
Det kommer att hållas på fredagar och det betyder att K också kommer att kunna vara med oss!

Idag kommer både Ida och Sandra hit och hälsar på, ska bli roligt. Vi ska ut tsm allihop på lördag så det lär säkert bli lite babbel inför det :) Ska även ge mig ut på en promenad idag, det är så fint att man snudd får vårkänslor. Man blir lycklig i hela kroppen.

Nej nu ska jag busa lite med min underbara lilla skatt <3
2011-02-26
 11:01:36

Mitt Mora

Sen jag flyttade hem från Stockholm känner jag mig lyckligare. Jag trivdes i Stockholm och hade det bra där i 4 år men jag är så fruktansvärt glad att vi kom fram till att flytta hem lagom till Hollies ankomst :)
Lugnet som råder här är så skönt! Det är ju vad jag växt upp med och det är vad jag vill ge Hollie.

Nu har Vasaloppsveckan dragit igång och det råder emellanåt trafikkaos i hela Mora :P Men jag njuter, en veckas kaos kan man ju leva med.

Idag ska jag o Hollie ännu en dag hem till mamma och Peter och vi ska se på hockey. K ska till Leksand och kolla live så istället för att sitta ensam hemma så gör jag dom sällskap på Kålkitt. :)

2011-02-25
 09:13:02

Grått väder

Vaknar upp till ett grått Mora idag.. Funderar på om man skulle ha vågat sig ner mot simhallen för solning idag. Men misstänker att det råder kaos överallt nu när vasaloppsveckan dragit igång :P Vi får se hur det blir med den saken, men skönt skulle det vara.

Skrotan fortsätter sova bra, igår la jag henne vid 10 och så vaknade hon 3:45 för mat och sov sen vidare till 8! Pappan tog henne vid 4a så jag har fått sova mkt inatt och det var toppen! :) Man blir bortskömd av den här prinsessan! <3

2011-02-24
 12:47:32

Föräldragrupp

Idag kl 13:30 ska vi infinna oss i bvcs lokaler för första familjegrupps träffen! Jag känner igen 2 som är i gruppen sen innan så det ska bli roligt! :)

Igår pysslade vi med att göra fotavtryck på hollie, men resultatet är ännu okänt då gipset inte hann torka igår, vi får se om det kan vara klart idag.

På kvällningen igår åkte jag och 5 tjejer till Stormyren för Mary Kay visning och oj vad jag gillade produkterna!! En foundation och ett mineralpuder fick förlja med mig hem igår, och redan den 15e mars ska jag ha en visning hemma hos mig, någon sugen? :)

Nej nu måste vi göra oss klara så vi kommer i tid!

 

Från detta <3

Till detta <3



Min underbara lilla familj!
2011-02-23
 13:33:17

Solstråle


Min lilla solstråle! Du gör min dag, varje dag! Mamma älskar dig!! <3

2011-02-23
 11:34:22

Livet kan omöjligt bli bättre än så här

Jag är så lycklig i hela kroppen! Livet är precis där jag vill ha det :) Allt flyter på och allt känns perfekt!

Igår var Hollie hemma hos mormor och moffa Peter på kvällningen då jag och min syster åkte ner på simhallen för lite bubbelbad, bastu och solning. Det gjorde gott för både kropp och själ.
På dagen igår hade vi bvc tid och Hollie växer så det står härliga till! 58.5cm och 5690 härliga gram!! <3
Sover bra på nätterna gör hon också och det måste jag få skryta lite med ;) Jag hade sett framför mig sömnlösa nätter och 2 rejält trötta föräldrar. Men så fel jag hade!! Från födseln har hon sovit jättebra på nätterna! Inatt somnade vi runt 23 och sov till 3:30 då det var dags för ny blöja och mat och därefter sov vi vidare till 8!
Så på förmiddagen har jag hinnit med att plocka ihop, diska och dammtorka överallt! Nu återstår bara dammsugning och så är veckans städning över :)

Ikväll ska jag på mary kay visning och kanske blir det även ngt inköp ;)

Nej, dammsugning innan Hollie vaknar och vill ha lite mat.

<3
2011-02-21
 17:11:25

älskade dotter

Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.
 
Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.

2011-02-21
 11:57:00

bygger byrå..

puh! Helt slut av att bygga ihop 5 lådor till en byrå? Haha. Har en liten paus just nu men ska snart påt igen :)
Min lilla gofis ligger och sover en liten lur. När vi är klara hemma här ska vi ta en tur och handla lite och sen ska skruttan få sova ute på eftermiddagen. Hon sover så skönt ute i friska luften.

Helgen som gått har varit mysig! I fredags målade vi Hollies lilla krypin så det är till hennes rum jag skruvar ihop en ny byrå. När målningen var klar åkte vi hem till mamma och Peter för att fira syster som fyllde 19 år. Det blev fika och på kvällningen middag. Supergott!

Resten av helgen har vi mest bara myst!

Nej.. återgå till byggandet :)




MITT ALLT!!

2011-02-17
 08:55:16

utekväll i Rättvik

I fredags var vi ett gäng som var ut i Rättvik och jösses va roligt det var!!
Vi började med lite middag hemma hos oss och så satt vi här till efter 22 då vi åkte mot Rättvik.
Det var summer party och dansgolvet var fyllt med sand. En helkväll med riktigt bra sällskap. Jag kommer att leva länge på den utgången. Klockren!

Prinsessan våran fick sova hemma hos mormor och moffa Peter och det gick jättebra! Våran duktiga tjej :)

Jag kan bara sammanfatta kvällen som en helt grym kväll!







2011-02-14
 21:24:43

Alla hjärtans dag

Jag kommer att skriva ett inlägg om min utekväll, men inte idag. :)

Imorse när jag vaknade så ringde älsklingen på mobilen  och berättade att han gömt en present i köket åt mig. Jag hittade en liten inslagen ask nederst i byrån men på order så öppnade jag den inte direkt. Jag gick istället in i duschen medans lilla prnsessan fortfarande sov. När jag var klar gick jag in i köket och öppnade paketet och där i fanns den lilla bismarck ringen som jag tidigare i förbi farten sagt att jag skulle vilja ha för att ha hela kollektionen komplett med örhängen, halsband, armband och ring. Och nu har jag det! Tusen tack hjärtat!! :)


Mamma kom hit på förmiddagen och hon körde igång med storstädning så nu är det jättefint hemma här :) Nybäddat i sängen är det också så jag ser verkligen fram emot att snart krypa ner och sova någon timme.

Även Sadra och Michan har varit hit till mig idag och hälsat på, supertrevligt med lite sällskap!!


En bild på en bismarck ring för att visa vad jag fått <3

2011-02-10
 12:50:37

Egentid

Undebara mamma kom och hämtade Hollie en sväng så att jag ska få hinna städa och sova lite. Den här veckan har jag varit precis hur trött som helst och egentligen helt utan anledning. Älskade prinsessan sover jättebra på nätterna men det är väl att sömnen blir avbruten och att jag har så svårt för att somna om som gör mig till en sombie.. :P Såå nu ska jag inte bli sittandes här utan gå och lägga mig en stund. Har dammsugit och kastat in en tvätt i maskinen som står o går nu.

Börjar känna av nerver inför morgondagen då vi ska ut på Rättviks bowling och lilla Hollie ska sova hemma hos mormor och moffa Peter. Att det inte kommer att gå någon nöd på henne det vet jag men ändå.. Jag ska klara mig utan henne i jättemånga timmar.. Huuuh.. Blir nervös bara jag tänker på det. Men det ska nog gå :) Jag ska ha roligt trots längtan.

Älskar min familj som ställer upp jämt! Ni är fantastiska och jag älskar er MASSOR! <3
2011-02-08
 11:06:22

Massor med sömn!

Kände mig helt slut igå och jag och Hollie kröp till sängs redan vid 21.30 och gick upp för dagen kl 10! Visserligen var vi upp 3ggr för blöjbyte och mat men jag har sovit som en prinsessa därimellan :) Så nu är jag redo för en ny dag, nyduschad och frukosten på plats i magen.

Skruttan ligger på fällen på golvet och halvsover och jag kopplar av i soffan en sväng. Måste ut på en promenad idag när vädret är så här fint!! Underbart!

2011-02-07
 10:46:43

Ni betyder allt!



Min familj är allt jag behöver här i livet <3

2011-02-03
 13:07:15

Växer

Imorse var det bvc som gällde. Hollie växer massor och nu är hon hela 55 cm lång och väger 4850gram. Min lilla prinsessa!

Snart ska vi packa in oss i bilen för en dag på vift. Mamma smsade och bjöd hem oss på mat, en av mina favoriter skulle tillagas, dillkött! Så först stannar vi till där och sen vidare till älvdalen för att hämta hem pappan och för att gå på banken. Sparkonto till lillan ska ordnas :) Ett bra startkapital när hon fyller 18 ska hon få.

Igår tog jag och syster en färga hår kväll och jag blev mörkblond med koppar :) Helt okej färg men lite för mesig för min smak.. Lite mer pigment måste till och ev blir det mörkare också.

2011-02-01
 14:05:35

Ner i vikt!

Nya livet började efter nyår och jag är super taggad att gå ner i vikt! Målet är 65kg och det ska jag fixa! Jag har absolut inte satt något datum då jag ska vara "klar" utan låter det få ta sin tid. Men jag ser gärna att jag lyckas fort ;)
Just nu är det bara promenader som gäller och bättre kost, men så fort efterkontrollen är gjord blir det att köpa träningskort och komma igång på allvar! 3e mars har jag återbesök hos bm. Inte så bara att läka efter en förlossning..

Idag kom Hollies mormor och tog med sig henne hem till sig så att jag skulle få städa och vila liter. Skruttan har knorrat sen kl 2:30 inatt å jag känner mig lite mör.. :P
Så nu är disken fixad, lampor i fönstrena uppe, det är dammsuget och jag har orkat golven! Underbart!!

Nej, nu ska jag vila en svätt och sen ner på mora och vidare hem till mamma och pussa min underbara dotter massor!!!