2011-01-28
 21:34:25

Vi bara myser!

Veckan har gått bra, vi har gjort några vändor nere på Mora och så har vi varit hemma hos mamma :)

Igår åkte vi upp till älvdalen för att hämta hem älsklingen. Vi stannade till på wäsa för pizzabuffé innan vi åkte hem igen. Dålig mat.. men ack så gott! Ett undantag får man göra trots att mina gravkilon + många fler ska väck :P Är trots allt bara 5 veckor sen jag fick min dotter :)

Idag har vi mest bara myst. Vi åkte och storhandlade och det är också det enda vi har gjort idag. Så himla skönt!! Jag lagade paneng kyckling till middag och nu har vi degat i soffan framför lets dance.
Om vädret är lika fint imorgon blir det en promenad, längtar redan ut efter frisk luft. Lite dammtorkning och tvättvikning ska även hinnas med under morgondagen.

Nej, nu ska jag nog snart krypa ner i sängen. <3

2011-01-24
 17:17:45

Underbar helg!

Helgen som har passerat har varit mysig men lite väl mycket fart och fläkt. I fredags närvi vaknade så bar det ivög mot Yttermalung för att visa upp våran prinsessa förmin farmor och farfar :) Vi blev bjudna på mat och dom sytade lillan. Efter besöket där blev det en snabb vända till Malung för att få krama om mina bröder.
Lagom till kvällningen anlände vi till Älvdalen därvi slog läger för natten hemma hos Ks föräldrar. Dom ville så gärna att vi skulle natta där, så då gjorde vi det.
Vi var även på Hollies första hockeymatch :)

I lördags åkte vi hem till mámma och Peter och va där ända till kl 18 dådom skulle iväg på galej. Då åkte vi hem till oss! Hade tänkt mig en lugn och stilla hemmakväll med bara familjen men vi hann knappt hem innan det kom besök igen och ville se på fångarna på fortet med oss. :)

Men i söndags då tog vi det lugnt och sov ut alla 3, vi vaknade runt 11 allihop!! :) Helt underbart!

Idag har jag varit nere på mora och shoppat loss lite till Hollie, en massa nya fina plagg som ska hinna användas :) Mysdag med dotter och min syster :D
2011-01-20
 19:38:56

vardagslyx

K är hemma och både jag och Hollie är väldigt glada för det :)

Kockade ihop lite fisk i ugnen ikväll och har efter middagen tagit mig ett varmt bad med olja och bytt sängkläder så inatt hoppas jag på att få sova riktigt gott!

Imorgon bär det av till Malung, min farmor och farfar ska få besök och träffa Hollie för första gången. Eventuellt så hälsar vi på hemma hos min pappa också så att jag får träffa mina bröder lite :) Blir så långt mellan gångerna..
2011-01-20
 13:01:02

Torsdag

Ännu en arbetsvecka är över för pappan och han är nu påväg hem till oss igen :)

I tisdags var vi på BVC och allting är jättebra, hon följer kurvorna bra och är nu 53.5cm lång och väger 4010g. Min lilla tjej växer fort!

Nu ligger Hollie och sover lite och jag har precis ätit fruktsallad. Försöker börja ett nyttigare liv utan en massa onödigheter, har slutat med läsk och inget godis på veckorna och så ska jag äta vanlig bra mat :) Även träningen ska jag ta tag i men det blir efter återbesöket hos BM så att man inte ställer till med något. Jag har ju trots allt varit med om en förlossning. Men promenader det har jag börjat med redan nu och det är fantastiskt skönt att kunna gå utan att känna sig som en flodhäst med jumbomage ;)

2011-01-17
 19:35:41

Myspys

Jag och Hollie hade besök av moster Elin igår kväll och natt. Supertrevligt! Vi gjorde varma smörgåsar och såg på Solsidan.
Idag klädde vi på oss och tog vagnen och gick ner på Mora, en promenad på ca 45-50 minuter i den underbara solen! När vi kom fram så liftade vi med mamma/mormor hem till henne där det bjöds på kaffe och även middag. Jag är så himla glad över vårat beslut att flytta hem till Mora, jag hade aldrig velat sitta ensam i Sthlm.. Jag trivs så bra som det är nu så det är helt galet! :D Kan inte bli just nå bättre nu.

Nu ska jag göra lite nytta innan min skatt vaknar och ska få pyjamas och lite mat inför natten.

2011-01-16
 14:29:09

Hatar söndagar!

Söndagar är inte alls populära här hemma.. det innebär en fruktansvärd ångest för min del och bara en lång färdsträcka till Ks avfärd.. :( Vill ju vara tillsammans med hela familjen jämt! Men pengar behövs ju också och utan jobb blir det ingen inkomst..

Har varit ute på en promenad i regnrusket idag iaf, Hollie sover så gott i vagnen och vi alla behöver lite frisk luft :) Jätteskönt var det iaf när vi kom hem till värmen igen. Nu sussar prinsessan så gott i sin korg och jag och K har ätit rester från gårdagens middag. Lika gott idag :D

Nu ska jag mysa tills K ska på hockey för sen blir det bara en snabbvända han hinner hem igen innan han åker.. <3



En bild från veckan när prinsessan ligger i sin korg :)

2011-01-15
 09:15:39

Det vackraste jag vet



Min trötta prinsessa.


Snart åker pappan iväg och tränar och jag och Hollie myser hemma medans. När han kommer hem igen ska vi åka hem till mamma/mormor och Peter sen blir det handling av mat innan jag ska laga middag till oss och Ks familj som kommer på besök. Tror att det bli Fetaostbiffar med potatisgratäng och tzatziki :) MUMS!

2011-01-14
 14:45:44

HELG!

Det är underbart att ha pappan hemma hos oss igen! Igår fick jag lägga mig redan efter 21 och inte en enda gång behövde jag gå upp inatt för de fixade bästa K! :) Känner mig helt utvilad och som en ny människa. Hollie sov jättebra inatt så det är inte synd om pappan heller ;) Våran skatt är fantastisk!! <3

I förmiddags kom mamma hit och hjälpte mig med lite dammtorkning och ja hann stryka och byta gardiner så nu är vi redo för den nalkande våren. :) Jag vägrar inse att det är flera månader kvar med vinter först..

Resten av dagen och kvällen ska vi inte göra mkt alls, bara mysa! :) Det gillar vi MYCKET!
2011-01-13
 13:34:57

Du är mitt allt!



Jag kan sitta och bara titta på dig i timmar, för dig kommer jag att gör allt!! Du är det vackraste jag någonsin sett och du är mitt absoluta ALLT! Jag älskar dig Hollie <3

2011-01-13
 10:59:44

Världens bästa torsdag!

Äntligen är det torsdag och pappan kommer hem till oss igen! Den här helgen ska det mysas till tusen!! Varenda sekund ska vi njuta av :)

Igår kom Hollies morfar hit en snabbvända då han var på väg upp till Sundsvall och när han åkte ringde Hollies mormor och undrade om vi skulle med och handla och det skulle vi. Hon kom hit och så packade vi in oss i bilen och åkte till Maxi. Tog även en tur in på ÖoB och Dollarstore medans vi ändå var ute. Så nu ÄNTLIGEN har jag blommor i fönstrena. Nya gardiner köpte jag också som ska upp i vardagsrummet men ska fixa det imorgon när jag inte är själv hemma med skruttfian :)

Nu ska jag snart göra mig klar och redo för en ny dag. Är seg idag.. Hollie har knölat och knorrat under större delen av natten och då kan inte jag slappna av och sova.. Min lilla skatt har ev haft lite magont.. Men nu sussar hon så skönt på fällen här i vardagsrummet!
2011-01-11
 11:48:53

Himlen måste sakna en ängel

"Förr så var jag alltid på väg.
Jag försökte fånga en dröm.
Och jag trodde jag visste vad jag ville ha.
Du har väckt mig ur min sömn.

Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Hon vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Hon ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.

Gryningsljuset smyger sig in.
Finner ro i ditt andetag.
Och jag inser med ens
att jag väntat en evighet just på denna dag.

Plötsligt slår du upp dina blå.
Styrkan i din blick gör mig svag.
Men helt utan att döma ser du på mig.
Och så börjar våran dag."
2011-01-11
 11:28:38

Min duktiga dotter

Hollie är ett väldigt lugnt och snällt barn! Hon sover jättebra på nätterna och är bara uppe i ca ½ timme var 4 timme för blöjbyte och mat :) Sen lägger jag ner henne i sin korg igen och så somnar hon om. Duktiga duktiga Hollie!!

Imorse kom min mormor och morfar hit. Dom sytade såklart underbaraste och sen åt vi frukost och fikade semla tillsammans. Nu har dom precis åkt hemåt och nu väntar jag ytterligare besök om ca 1 timme. Sofie kommer och vi ska försöka oss på en promenad bort till Noret för lite affärskik :)
2011-01-10
 12:04:58

Första natten själva

Igår kväll åkte pappan iväg på jobb så jag och Hollie har gjort första natten själva nu. Hon är superduktig och har sovit jättebra inatt. Min duktiga tjej!

Nu har hon sovit ett par timmar och jag har hunnit med lite plock, frukost och tagit mig en dusch. Ska åka och handla i eftermiddag och även dammsuga. Moster Elin kommer förbi och passar Hollie medan jag fixar :)



Jag och min vackra dotter nyårsafton 2010/2011

2011-01-09
 11:54:54

Ångest!

Idag ska pappan åka till Norge.. :/ Det ger mig råångest.. Men bara första natten själva har gått känns det nog bättre! Jag och lillskrotan ska mysa järnet!!

Snart kommer Hollies morfar, Ullis och mina bröder <3
2011-01-08
 17:56:56

myskväll på kålkitt

Ikväll packade vi in familjen i bilen och åkte hem till Hollies mormor och moffa Peter :)
Det blir middag och mys framför fångarna på fortet senare. Mysfaktorn är hög!

Tiden sen lillan kom har gått så fruktansvärt fort och redan imorgon åker pappan ifrån oss för att jobba måndag-torsdag. Men vi ska nog göra oss någon råd så vi inte längtar ihäl oss efter honom. :)

Nej, nu ska jag mysa ner mig bredvid min skrutta och snosa på henne lite till! UNDERBARA LILLA LIV!
2011-01-06
 15:58:45

våran prinsessa <3



Perfektion!

2011-01-06
 13:08:58

Stolt mamma

Lever mitt liv på rosa små fluffiga moln! Livet med barn är precis så fantastiskt som jag alltid drömt om! Man är lite tröttare men en miljon gånger lyckligare! Varenda sak min prinsessa gör ger mig ett leende som sträcker sig från öra till öra. Hon är så vacker min Hollie <3

UNDERBARA UNGEN MIN!! <3
2011-01-04
 11:47:37

Dagarna går fort

Precis som rubriken lyder så går dagarna med barn helt sjukt fort!
Det gäller verkligen att ta vara på den här korta stunden när hon är liten, hon har redan blivit superstor i mina ögon! Hon är mer vaken nu om dagarna och då brukar hon tycka om att ligga på sin fårfäll och gosa. Min sötunge!
Idag är det bvc som gäller 13.15. Ska väcka pappan nu som var uppe och såg på hockey igår. Han fick lite sovmorgon :) Efter bvc ska vi åka hem till skruttans mormor och moffa Peter där även min mormor och morfar är. Lite klippning ska fixas.

På söndag börjar pappan att jobba igen och jag har en sån fruktansvärd ångest inför det.. Att Hollie inte ska träffa sin pappa på veckorna gör ont i mig. Men det är bra att när han väl är ledig fredag-söndag då blir det mys på fulltid! Då ska hela veckan tas igen på en helg.

Nej, nu måste pappan upp om vi ska hinna iväg och göra allt vi ska idag. <3
2011-01-02
 13:41:43

Välkommen till jorden