2011-03-29
 10:58:49

Underbart är ordet!

Idag snöar det igen och allt känns grått och deppigt! Vilken tur att jag iaf har min egen solstråle som lyser upp tillvaron :) Min underbara prinsessa!

Idag gör vi inte mkt alls, jag har städat undan lite och Hollie sover förmiddagslur. Hoppas på ett träningspass till kvällen och mamma har möjlighet att passa lillan.

Igår träffade jag Sandra och Michan nere på Mora så vi knatade i lite affärer och drack en kaffe innan jag åkte hem till mamma och P en vända.

Morgondagen ska vi spendera tillsammans med Sandra och jag hoppas att vi kan hitta på ngt skoj, för jag börjar bli lite less på att alla dagar är typ likadana.. :P Ngt nytt måste hända, om bara så för en dag! Lite ny energi :)

2011-03-23
 13:11:57

myser hemma

Igår va vi till bvc och Hollie fick vaccin. Min superduktiga tjej blev så klart ledsen under sticket men blev glad igen relativt snabbt. Hon växer massor och är nu 62 cm och väger ca 6700 gram. Min stora tjej :)

Efter bvc besöket skjutsade jag prinsessan hem till mormor som passade henne medans jag åkte iväg o gjorde ett pass på gymmet. Så himla skönt! Kvällen spenderades sen med moster. Vi beställde thaimat och såg på film.

Idag tänker jag och Hollie stanna inne hela dagen. Vädret är fint men det blåser och min lilla är så hostig och jag vill att hon ska få bli frisk nu, så därför stannar vi inomhus idag.

Torsdag imorgon och pappan kommer hem till oss! Skönt! :) 
2011-03-22
 11:34:27

Fullt upp

Livet som mamma är helt underbart och varje dag är guld!!!

Bloggen hinner jag knappt uppdatera, men något inlägg då och då blir det.

Hollie blir 3 månader idag och jag får nästan lite ångest, tiden går så fruktansvärt fort!! Hon växer och blir stora tjejen. Nästan alltid glad och med ett stort leende! Min älskade skatt! Mitt allt. <3

2011-03-15
 20:34:24

Träning

I helgen så hade vi besök av Madde o Hanna! Jätteroligt att få träffa dom. Vi åt middag hemma och såg på melodifestivalen. Mycket uppskattat besök! :)

Den här veckan har jag påbörjat mitt nya liv och vägen till min "drömvikt" började igår! Träningskort är köpt och nu kör vi hårt! Sommaren 2012 vill jag slippa vassen. 2011 känns för nära för att ens våga tro på något tills dess, men varje kilo ner ser jag som jättebra! :)

Hollie växer som tusan och hon blir hela 3 månader om en vecka. Herregud! Vart tar tiden vägen? Hon är mit absoluta allt och varje dag är fantastisk! Hon ler och jollrar massor och sover jätte duktigt på nätterna. Min duktiga tjej! <3
2011-03-08
 18:29:44

Helt slut!

Febern stiger och det känns!! Fy sjutton för att må så här! Nu måste jag bli frisk fort så att jag orkar leka med min lilla underbaring!
2 Klippningar har jag haft idag och nu myser vi åter igen i soffan. H sover en liten stund och jag bara slöar mig. Men det känns helt okej att göra när man är sjuk.



DEN FINASTE JAG VET <3
2011-03-08
 16:39:53

Mysigt!

Helgen som varit har varit helt underbar!! Fredagen spenderade jag på tu man hand med Bästa K :) Vi åkte till Gävle och shoppade lite och åt på restaurang! Riktigt gott och jag har inte ätit så mkt sen jag sist besökte church street saloon :P Underbar stämning och mat!
Hollie var hemma med farmor och vi pussade och kramade henne i massor när vi kom hem då vi saknat henne nå galet!!
I lördags åkte pappan och lilla H upp till Risberg där farmor och farfar höll till under helgen. Jag själv började ladda för en utekväll med tjejerna mina! Jag hade jätteroligt, men rundade av vid 00. I söndags mös vi i soffan framför vasaloppet! :)

Idag har jag och prinsessas tillbringat nästan hela dagen i soffan. Jag är sjuk och H har sovit en lur på 4 timmar!
Nu vill vi ha torsdag o få hem pappan! <3
2011-03-03
 20:37:00

Fantastisk vecka må jag säga

Under veckan som pappan varit på jobb har jag och Hollie varit och hälsat på i Malung tisdag-onsdag. Jättemysigt att träffa bröderna bus, pappa och U :)
När vi igår åkte hem åkte vi in på fiket där mamma/mormor tog Hollie i vagnen och gick hem till Kålkitt, dom passade prinsessan medans jag och syster åkte till Stumsnär för massage! Jäklar vad det behövdes!
Har tydligen muskelnerver som kletat ihop sig och gör ont, ett snevridet bäcken efter graviditeten och förlossningen och ryggkotor som tryckts ihop som en följd av att vara framtung som jag varit i 9 månader. Så nu ska det jobbas bort :) Börjar träna på måndag och på torsdag ska jag på massage igen :) Är less på att ha ont.

Idag har jag och min underbara lilla myst massor, tagit en promenad och fått vårkänslor och klippt och slingat F. En bra dag, men nu saknar vi pappan massor som knappt hann hem innan han for igen.. :(
Men förhoppningsvis är han hemma om en timme. :)

Nej nu ska jag se lite tv.