2010-07-31
 08:47:36

Vårat mirakel!

I onsdags var det dags för det efterlängtade RULet och jag har nog knappt aldrig varit så nervös!
Vi blev kallade in på ett rum och jag fick lägga mig. BM hade på klet på magen och sen satte hon sin manick mot magen och tadaaa,där såg vi våran älskling!! Helt fantastiskt! Allt såg normalt ut men vi ska tillbaka på onsdag igen då plutt låg lite fel för att hon skulle kunna se allt i hjärtat och njurarna.

Jag är så lycklig! Bild kommer när jag har tillgång till en kabel mellan kameran och datorn :)

Vi älskar dig, du lilla vän som bosatt dig i min mage <3

2010-07-27
 19:22:31

Imorgon händer det!

Imorgon blir det ett besök på ultraljudsmottagningen på söder. Och jag är helt galet nervös! Kunde knappt sova alls natten som var, undrar hur det då blir inatt?? Herregud jag är helt nipprig.
Livrädd för att ngt inte ska stämma.. Jag vill se en frisk liten miniatyr med ett bultande hjärta imorgon! :)
Då kan jag äntligen ta in att jag väntar barn, för just nu känns det bara som en dröm/ inbillning.

Jag och K firar 5årig förlovningsdag idag! Inte illa för att enbart vara 21 resp 22 år <3
2010-07-23
 21:53:00

Jag börjar bli NERVÖS!!

Nu är det mindre än en vecka kvar till RUL och då är jag i v 19, det här är sjukt!
Jag är så nojig och så rädd att ngt ska vara galet, men vi hoppas på det bästa och på att jag kan lägga upp en bild på väldens minsta men världens mest älskade pyre nästa vecka!! :)

Är och hälsar på hemma hos pappa och bröderna bus i helgen. Kom hit idag och stannar nog tills på söndag. Jag har fått erbjudande om att få en spjälsäng av pappa och U som min yngsta bror sovit i :) Den är superfin! Spjälor i sidorna och hel i huvud och fotända där det är utstansat som hjärtan högst upp. Just nu är den träfärgad men om vi ska ha den (vilket jag vill) så blir den vit. Åh ge mig december nu! Jag längtar efter dig<3
2010-07-14
 15:20:43

Är det verkligen normalt?

Jag funderar och jag oroar mig mest hela tiden.. Jag kan inte ta in att jag är gravid och väntar barn. Jag känner ju nästan ingenting! Är det normalt att må "som vanligt"? Ska bli så skönt att få göra UL så att man kan få se att det är någon där inne som har ett pickande hjärta.



Första plusset




Ett plus några veckor senare



2010-07-12
 22:02:16

Snart v 17!

Tiden går helt otroligt fort! Jag hinner inte med. Jag mår fortfarande i princip "normalt", vissa påpekar att det börjar synas på mig, trots att jag själv inte ser någonting än. Jag ser fram emot ULet som ska göras den 28e! Att äntligen kunna få det svart på vitt att jag verkligen är gravid. Det känns helt otroligt! Jag förstår det fortfarande inte trots 5 starka positiva test och utebliven mens. :)

Lite om v 17 som jag går in i nu i veckan :

Nu väger din lilla bebis 170 gram - och den är lika stor som din kupande hand. Kanske får du chans att titta på bebisen för första gången nu. Ultraljudet brukar göras mellan vecka 16-19. Ultraljudsundersökningen är inte obligatorisk men de flesta föräldrarna väljer att göra det och undersökningen uppskattas av de flesta. Många tycker att det blir en helt annan grej när du ser er lilla bebis röra på sig och dessutom höra dess hjärtslag. Ultraljudet brukar också vara då killarna för första gången förstår att de ska bli pappor och att det faktiskt är en liten bebis där inne.

 

Bebisen lägger på sig mer och mer fett. Fettet behövs för att kunna hålla värmen när barnet ska ut till den riktiga världen. Fettet skyddar också de inre organen.  

Du: kan svettas lite mer än normalt, det beror på den ökande blodmängden i din kropp. Många gravida är nu inne i en period när de har lite svårare att sova och drömmer mardrömmar.