2012-11-27
 20:15:18

LYX

I torsdags så åkte jag och K iväg för en weekend på tu man hand och det va riktigt skönt! Vi va på swedish house mafia i fredags och det kan ha varit det coolaste ever! Helt grymt bra och vilket tryck.
På lördagen åkte vi ut till täby centrum och på kvällningen blev det middag med fina vänner på Aya Sofya och innan hemgång ett besök på casino.
När vi vaknade på söndagen var det bara att packa ihop, äta frukost och åka hemöver igen och OJ så skönt det var att få pussa på min prinsessa igen! Helt sjukt va jag saknat henne. Världens bästa lilla tös <3
 
Igår blev det ett besök på öppna förskolan innan vi begav oss mot Älvdalen för en dag där.
 
Dagen idag började med att jag lämnade Hollie till moffa och åkte upp till min bm för att lyssna på bebis och mäta magen. Allt såg bra ut och hjärtat slog så fint.
När jag va klar där så åkte jag och plockade upp mamma fr en dag på spa i Tällberg. En suuuuuuuuperlyxig och mysig dag!
Vi började med lunch och sen blev det spa med kurbad och massage. En perfekt tisdag.
2012-11-20
 13:22:00

v 23 (22+5)

 
Bjuder på en första magbild ;)
2012-11-14
 11:57:07

Bio

Natten som var har jag och syster varit på bio och såg breaking dawn part 1 och även premiären av part 2! Herregud vilka bra filmer. Jag är amazed och helt fast. Som jag varit sen jag började läsa bäckerna.
 
Hollie sov hemma hos momma och moffa och dom va på ishockey och såg 2 peroder av mora-leksand. Nu är hon hos dagmamman och jag ska snart hämta hem henne! Längtar!!
 
Magen växer på och bebis lever rövare där inne. Helt underbart att vi fått gåvan att snart ha 2 barn. Vi lever i en lyckobubbla!
2012-11-06
 14:56:43

Lycklig!

Jag är så lycklig och tacksam för att vi ännu en gång ska få uppleva och lära känna ett mirakel!
Bebis rör sig och det känns mer och mer för varje dag. Underbara känsla!
 
Hollie ligger just nu ute i sin vagn och sover middag efter en förmiddag hos dagmamma Nilla. Hon trivs superbra och det känns kanon att hon fick en plats just där! Dom är totalt 4 barn där och det är precis lagom.
Min underbara, fantastiska prinsessa som jag är så sjukt stolt över ALLTID <3 Mitt hjärta, mitt liv!
 
 
2012-11-01
 10:00:56

Bebis <3



2012-11-01
 10:00:12

mys

Livet är underbart men tufft vissa stunder. Precis som det ska vara kan jag tänka mig.

Vi har smygkikat på bebis och idag är jag i v 21!! Det går undan.

Nyss svängde jag och Hollie ihop lite muffinssmet och det blev hallon och chokladmuffins. Nu inväntar vi farmor och farfar så vi får provsmaka!