2012-12-29
 13:28:48

v 29 (28+2)

11 veckor var till bf! Hollie kom 6 dagar innan så det finns en chans att även denna lilla kan kika ut tidigare.

Hollie har fyllt 2 år och firade med pippikalas, som hon själv önskade sig. Många fina presenter fick hon bla kläder, docka, lego, tofflor och givetvis massa mer.

Julen har varit fantastisk och aftonen firades på kålkitt. Hollie fick ett enormt berg med julklappar. Dockvagn, sparkcykel, pussel, dockstol, mat till sitt kök, servis till sitt kök, armband och en hel massa annat!

Nyår ska också firas in på kålkitt med massa god mat o sällskap. Vi sover kvar allihop! mys :)
2012-12-17
 21:12:40

1 vecka till julafton

Tiden springer iväg! Lämnade Hollie hos dagmamman i morse och därefter åkte jag för att inhandla dom "sista" julklapparna + saker att slå in allt med. Sen tillbringade jag 1,5 timmar med att slå in allt. Och nu ligger alla paket så fint under granen,som vi klädde igår.

Snuttan hade lite svårt att komma till ro ikväll, ville inte lägga sig när vi kom upp till sängen och blev lite ledsen. så det tog nog 45 min för henne att somna idag.. gullet mitt! Vill att hennes hosta sk ge med sig snart, nu har hon dragits med den i 2 veckor.

Nej, nu är det snart läggdags för mig också <3
2012-12-12
 20:20:45

ont..

Här hemma var vi uppe tidigt idag. kl 6 va vi vakna. Lite i det tidigaste laget enligt mig dock. Vi myste lite i min säng innan vi gick ner för att se på julkalendern och äta frukost.
Tanken va att vi sen skulle åka ner på stan o möta upp en vän för lunch men mamma ringde då och sa att hon var på väg hit för att hjälpa till lite här. Hjälp uppskattas MASSOR!
 
Vi fixade tvätt och mamma dammsög hela huset åt mig, världens bästa! Hollie hängde på och åkte dammsugare.
 
Men efter städningen har jag känt lite sammandragningar och min rygg tar kål på mig.. så i helgen blir det bara lugn och ro! Jag är trots allt i v 27 imorgon och kroppen är inte okej med att jag kör på som vanligt, det märks.
 
Nu lite tv och sen sängen och hoppas på massa sömn. Har börjat vakna massor på nätterna och ligger och funderar, vrider och vänder på mig.
 
<3
2012-12-11
 14:40:37

Vi myser

Imorse packade vi in oss i bilen och åkte mot Älvdalen och här tillbringar vi våran dag.
Jag har klippt lite och nu myser vi bara. Ute är det runt 16 grader kallt så det är inget direkt utelek väder så det får bli en innedag. Tur att skruttan sover så bra ute i vagnen iaf så hon hinner få lite frisk luft trots kyla.
 
Tänkte mest slänga in ett snabbt inlägg då jag fick en sekund över.
 
 
2012-12-10
 20:24:58

100 dagar kvar

Idag är det precis 100 dagar kvar till BF! Galet vad tiden rusar iväg.
 
I torsdags mitt på dagen packade vi in all packning och oss själva och åkte till sälen med släkten. Vi har haft en sjukt mysig helg som har bestått av trevligt sällskap, god mat, små promenader, bob-åkning, musik, lekar, bad och mycket mer. Sälen helgen är den bästa tradition jag vet :)
 
Nu ska jag ta och göra mig kvällsklar och om inte allt för länge krypa ner i sängen. Hollie sover sen 19:10, min kvällströtta prinsessa <3
2012-12-09
 20:19:00

v 26 (25+3)

magbild :)